EMISIUNI

7 Dimineaţa, cu Alex şi Mihai

Acum foarte mult timp, Laura şi Mihai nu ştiau că vor face împreună matinalul Radio Seven. Pe atunci, colegul lor de la butoane, Alex, era prea mic ca să ajungă la ele. Dar iată că o zână îi strânse la un loc şi le spuse...

Tibi, de la 10

Tibi Ursan este alături de tine, după ce te trezeşti, în fiecare zi la Radio Seven vreme de 4 ceasuri şi face exact ce ştie mai bine. Mixează!

Tache, de la 14

Pentru Robert Tache, Radio se scrie cu R mare. Și asta nu de azi, de ieri, ci de vreo 20 de ani. A primit Microfonul de Aur pentru cea mai bună emisiune de critică jurnalistică, dar și Premiul „Vasile Preda” al trustului de presă al Armatei.

Cuvinte. Cu Vintilă

De luni până joi, de la 18:00, timp de o oră după serviciu, asculți cuvintele care te conectează cu concitadinii tăi, cu orașul și cu subiectele care constituie preocupările oricărui grup de ascultători educați și maturi, ce vor să contribuie la îmbunătățirea nivelului vieții în propria urbe.

Seven Heaven, cu Andreea Mihaela Stan

Oamenii bogați sunt cei care dețin Timp.

În weekend suntem toți bogați, frumoşi și în vacanță. De aceea, îmi place să fim împreună în dimineţile de sâmbătă şi duminică, de la 9 la 13.

Și pentru că orice are sens când împărtăşeşti, iar nimic nu are rost fără celălalt.

All You Can Read, cu Marius Chivu

All U Can Read este un talk show în doi despre cărţi şi muzicile lor.

7 inches, cu Tibi Ursan

În fiecare vineri seara de la ora 10, la Radio Seven ai 7 Inches. Nu este diagonala vreunui telefon, ci programul care te pregăteşte de weekend cu cele mai noi ritmuri de club şi cele mai hot release-uri.

#7Music

Sound deschis și extrem de fredonabil, pertinent ca fond (pop și pop-rock), dar cu accente dulci (downtempo, trip hop) și picante (electro, indie).

+
-